Dopis
Anotace: prý pro mě a nikdo to nechápe:-)
Přišel mi dopis
bez adresy..
jak prý mě miluješ
a kde jsi..
prý dárek
pro mě
seženeš..
Písmo má bláznivé
a obálka
modrá
že prý mě dostaneš
na věž
na vrchol
no to je lež
výšek se bojím
snad pohledů
dolů
tak prý běž
máš
smůlu
a nedůvěrou mě
zraňuješ
roztrhám ten papír
plný nejistoty
a vesmír
je plný prostoty
( s nepřítelem nebojuj, potichu si říkám.. a prý je to daleko, kde nejistota dřímá)
A oči moje
čekají na rozbřesk
a je a bude v nich lesk
Zaplatím poště za dopis
a napíši
Byl to omyl
jo to mi věř
ze skály
neskočím
pro udání...
Přečteno 298x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, carodejka, piťura, Juraj Hrom, Psavec, Jarin Kalin, Zasr. romantik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)