Len tak
-
http://www.youtube.com/watch?v=PM6J6Ksz6QU&feature=channel
3 Doors Down – Let me be myself
*
len tak
skôr
než jesennému dažďu
priskoré zbohom zašepkám
predtým
než nehu doprajem
odreným kolenám
ešte raz
posledný
pomedzi spomienky
pár krokov späť
vrátiť sa
dovoľ mi
a odkráčať
po špičkách bosých rúk
len tak
vzdialiť sa na chvíľu
a vďačne
na moment
zabudnúť
stratiť sa v diaľke snov
rozplynúť v oblakoch
chcem byť sama
opäť
mnou
v predstavách
na večnosť
zviazaná slobodou
dovoľ mi
nevinne odísť
len tak
a beztrestne sa vrátiť späť
odpustiť
do lona vziať
svoj rozlámaný svet
za viečka skryť
ostrosť osudu a viet
dovoľ mi
smieť
a kedykoľvek
ak budem naozaj
naozaj chcieť
rozprestrieť dlane
len tak
a odletieť
*
Přečteno 353x
Tipy 26
Poslední tipující: Actafool, jedam, Sweet KiWi, Házté, Bíša, blue, Psavec, enigman, Jarin Kalin, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)