Pozdrav k moři co smutky boří
Ze zachmuřeného města zdravice
Ještě chvíli a budou létat čepice
Opusť již konečně udice
I nespolehlivé pramice
A nespal se velice
Moře tě láká pěníce
O skaliska se čeříce
Na těle tvém vlny řádíce
Procházky za svitu měsíce
To vše závidím já ti velice.
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, JR, hašlerka, Krásná Princezna, nejsembásník, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)