Napísal som báseň...
Anotace: Napsal sem si píseň,je to píseň tato.../ J.Nohavica /
Skúšam zase niečo písať
Kamarát furt do mńa rýpe
Chcem sa k ,,Feldekovcom,, pridať
Neviem kam,stále to škrýpe
Spísať báseń
Dobrú uchu
,,Dát si lázeň,,
Dopriať sluchu
Telu dopriať
Dopriať duši
Lásku spoznať
Takú
Až
Srdce
Búši
Komentáře (0)