POJĎ SI PSÁT . . .
.
Pojď si psát . . .
Rád budu naslouchat
Vážit myšlenky i slova
. . . jejich sled
i odmlky . . .
když hledáš jak navázat
A nebo jen tak se odmlčíš
když máš chuť naslouchat tichu
tichu beze slov
A když se odmlčíme - ty nebo já
i tak nám dobře bude
protože víme
. . . že jsme spolu . . .
.
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiparo, Házté, hašlerka, Květka Š., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)