Sebevražda ze šílenství
Šla dívka spanilá,
ke břehu rozbouřené řeky,
myslela, že je provinilá,
skončila to jednou pro vždy.
Po čase na vrch vyplulo,
ne jen její tělo, ale i pravda,
že v její duši se zatmělo,
navždy přišla o rozum, žádna to sranda.
Umíraček všude zní,
kapka naděje vymizela,
rodina se loučí,
zármutek jedním slovem, tak bych to popsala.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)