Jizva
Jizva po životě
pár zrnek soli
tupý pohled do zrcadla
Jizva na zápěstí
již je stará
i zrcadlo je bez rámu
Jizva svědek němý
jenž nikdy se nezkryje
pouze ve střepech vidím svou duši
Jižva a můj pokřivený úsměv
zdobí miniaturní prasátka
odlesky mé duše
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CorrimsonTom, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)