Večer
Každý večer na ne zírá smrt
zkrz vyzáblé psrty
a šílený smích se rozléhá po místnosti
Strach ze mne dělá husu - alespoň kůží
kejhám a snažím se vzlétnout
místo toho se plácám v kaluži krve
Chci brečet, ale nemůžu
mám to zakázáno od nejvyššího
ptáš se:" Bůh či Belzebub ?"
Ani jeden - ta zákařná bestie
nemá jméno, raději
tak ji skromně říkám - mé druhé já
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)