Obejmi a pohlaď
Obejmi a pohlaď její tvář
jen naděje a svatozář
a slova co dá na oltář
seškrtá kalendář
bude světla se bát
nebude hřát
naděje spočítat
je v nich co má se stát
co ticho nepřehluší
když kroky zaplaší
jak hřichy na zapraží
naděje co nepřekáží
svět má vlídnou tvář
měsíc rudou zář
obejmi a pohlaď tenhle svět
svět má stejně svatozář
obejmi je stejně tvůj
obejmi a stůj....
Přečteno 313x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, PPetrushka, Bíša, Agniezka, al-pacino, Juraj Hrom, Mbonita, Psavec, v.hercik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)