Hvězda
Anotace: co vše může být hvězda
Na nebi hvězda svítí,
noc se pomalu ke konci chýlí.
Na louce rozkvétá kvítí,
pocit samoty sílí.
Na nebi hvězda zmizela,
však na zemi vyšla nová.
To ty jsi má hvězda veselá,
budu ti to říkat pořád znova.
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)