Jiná: Jéje, ty jsi tu taky? Těší mě, že vidím známou přezdívku a opět děkuji za komentář. Klidně si počti, ale tyto věci mám i na Zpovědnici, co dám sem, je i na ní.
12.05.2010 14:44:00 | Opcom
Fajn píšeš a dobře, že jsi tu taky na literu. Aspoň si můžu přečíst ty, který jsem ještě nečetla;)
12.05.2010 14:03:00 | Jiná
Děkuji za potěšující komentáře a omlouvám se za pozdní odpověď, dlouho jsem tu nebyl.
Hanele: Vida a já si říkal, že se mi ten závěr příliš nepovedl. Jsem rád, že se ti líbí.
12.05.2010 11:51:00 | Opcom
dobré, občas tam hapruje rytmus ale to je fuk. jen jsem chtěl říct, že mi to připomělo jednu lisabonskou hospůdku, kterou v jedné své knize popisoval hostovský. jen místo té lásky tam byl strach z války :).
24.09.2009 18:34:00 | Tömätäri