Louskáček na lebky
Maminko víš co bych chtěla k narozeninám?
Louskáček na lebky.
Vždyť lebka je jako oříšek....
Byla jsem louskat lebky...
Zatím jsem, ale nenašla
jedinej dobrej oříšek....
všechny byli prohnilí.
Rozlousknu i tu svou...
Jen mě trochu mrzí...
že se nikdy nedozvím
jak moc je shnilej....
můj vlastní mozek....
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Zefi, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)