Ve stínu každodennosti
Ve stínu každodennosti
s prsty nataženými do sluníčka
vnímej drobná chvění každé buňky
pohlazené teplem kouzla žití...
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Nechávej mysl rozehrát
koncert pocitů jedinečnosti
dostávané po kapkách
zkoušej nabízené role
sehrát bez příprav
třeba po několika zkouškách
stavěj vzdušné zámky
neboť touha dojít k nim
dává sílu šplhat po výškách
v slzách nechej odplavit bolest
ať raději jiskřičkami smíchu
jsou ozdobené řasy na víčkách
v lásce nebuď slon ani rváč
poslouchej srdcem a v citech
svých i druhých choď po špičkách
směj se svým nedokonalostem
a toleruj chyby druhých
vždyť všichni jsme začínali v plenkách.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Stačí tak málo
a i v tom nejkrutějším mrazu
budou orchideje kvést
a louka bylinkami vonět
???
V nitru šťastné duše...
Přečteno 325x
Tipy 28
Poslední tipující: pavlis, Agniezka, Bíša, WhiteSkull, labuť, Juraj Hrom, Kubino 2, poustevník Jirka, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)