???
Mnoho li ještě sil
Bych‘ se jí přiblížil
Tam kde končí
A tam kde začíná
Má vina
Či nevina
S náladou když pak Black and White
Stokrát pan Jekyyl
Stokrát pan Hyde
A jisto jistě
Se jednou ustrne
Poví mi potom alespoň
Ano či ne
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, takova, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)