Chvíli před snídaní
Anotace: ... další a nejčerstvější přírůstek z breakfestálního nekronomikonu :-)
... celý svět na dlani.
Svítání.
Roztoči z koberců tančí blues
a párek ztracenců roztláčí velký vůz po obloze.
Poslední koruna v kapse
příliš málo pro tuhle noc
příliš moc pro příští ráno
a v tónech Tvých kroků na podlaze
za všechny sny jedinou daní
snídaně
pro dva
(s Tebou první, poslední s tou cizí paní)
a naše dlaně
celý svět...
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Ayaka Midoriko, ewon, PPetrushka
Komentáře (2)
Komentujících (2)