Hajátko
Hajátko
Naše Klárka, robátko
Hajne si na hajátko
Usne zakrátko
Zdřímne si drobátko
Pospí malinko
Naše pusinka
Líčka má do růžova
Úsměv na tváři zčervená
Klárka je naše holčička,
Někdy je z ní kočička
Stočí se do klubíčka
Jak je maličká.
Někdy je z ní kocour,
Co se nafouk
A nabrouk
A ani nemňouk ,,,
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Psavec, Květka Š., hašlerka, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)