O jizvách a tak ...
Anotace: půlnoční inspirace ...
O jizvách to přece není
a nebo možná trochu je,
jsou tady proti zapomnění,
podívej tady jedna je.
To bylo tenkrát když jsi ...
ale co...,
kdo na špatné by vpomínal,
možná jo ...,
však život běží rychle dál.
Ty na těle se hojí rychle,
co dívkám vůbec nesluší,
jsou ty šrámy ostřím píchlé,
ty jejich jizvy na duši!
Přečteno 270x
Tipy 19
Poslední tipující: spare, hašlerka, Zefi, Duhová, Psavec, maliska, whiolet, Mbonita, al-pacino, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)