NEDĚLE PÁTEK 13
Anotace: ...tak zase jinak.
***
Jsi pro mně trošinku jiná
čekám tu na tebe i na tvůj svátek
dneska je sobota
v kamnech jsem zatopil
hoří
v tikotu hodin je mi však zima
V půli noci
proťal tě paprsek slunečního hřebce
zaržál bez opratí
žíně ti vplétal
mezi prsty
ústa zaťatá
oči ti zářily
jak plameny … sžírači sena
byla jsi teplá houně
přikrytá seshora
kopyty drásaná
opilá
hlavně snad hluchá
vracíš se nad ránem
bez sedla
obrokem plná
kukačky se zastavily
Ptám se tě po páté
jsi zase panna
mlčíš
jsi moje žena a já
snad jsem tvůj Pátek
je neděle … začneme znova
***
Přečteno 332x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, batůžek na motorku, Kapka, poustevník Jirka, enigman, Simísek, Jarka, Bíša, janewe, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)