..nehledej..
Anotace: ..na některé otázky možná snad nejsou odpovědi.. a Ti kdos´ ublížili, to velmi dobře vědí..
Nehledej pochopení u těch, kterýms velmi ublížil
ačkoli nejspíš právě Ti by pohnutky tvé pochopili
Každičká akce má svou reakci a všechno má svůj začátek i cíl
Slabý pak tvář svou nalézá v odvaze vzdát se sebestředné síly…
Nehledej odpustek tam, kde jsi křehkou duši poranil
ačkoli možná tam by pro tvé svědomí měli Svá odpuštění
Každičký nádech má svou příkrasu a srdce stojí mnoho sil
i slabý pokud nitro zpytuje, má ryzí tendenci hodnoty žití změnit…
•
Nehledej vykoupení u těch, kteří slabost omlouvají
neb tahle volba konání i cesty daleka je pravdivému uvolnění
Každý krok pevně vzpřímený, je bezpečný i téměř na okraji
A slabost není přiznat chybu jakoukoli. To naopak až vysoko se cení…
Přečteno 369x
Tipy 27
Poslední tipující: Špáďa, Hančí, WhiteSkull, carodejka, enigman, Zasr. romantik, Mbonita, hašlerka, Psavec, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)