Každodenní dilema
Anotace: stačí se jen "správně" rozhodnout
Být či nebýt
žít či nežít
stát či pomalu jít dál
vrátit se či utýct co nejdál?
Dilema každého dne
až upadnu, kdo zvedne mě
až zase na kolenou budu
kdo rozbije mi ještě hubu?!
Určitě se někdo najde
lidi už jsou takoví
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, Dračičák, Házté, Bíša, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)