Už nekřič, lásko,
prosím, dost
rozbourej ploty,
postav most
Nádherné......ale je moc těžké stavět mosty....:-(
31.03.2011 22:09:00 | Maryje...
Nádherná báseň - ráda se u Tvých dílek zastavuji, škoda jen, že tak dlouho žádné nepřibylo... :-)
05.01.2011 00:51:00 | TetaKazi
Slyšíš se lásko??
řádíš zase
ve vzteku cit je hrubě řasen
ve zlobě krutost místo něhy
nelze jet: hot a říkat: čehý...
Slyšíš se lásko???
Marná snaha
mlhavý život, když se váhá
omšelé cíle v slovech lásky
stvořených z kůže na opasky...
úplně jsi mi oživil jednu životní kapitolu..
10.10.2009 18:12:00 | šuměnka