Život je pes
Anotace: vyjádření mých pocitů a tak ze života
Zklamaná životem,zklamaná vším,
proč já na tom životě ještě lpím?
Byla jsem šťastná a veselá,
teď jsem skleslá a zoufalá.
Nic se mi nedaří a nic mi nejde,
samé problémy co se do mne vejde.
V pěžence jen samé drobné,
vánoce budou zase hodně skromné
Chodit s někým ruku v ruce,
znova mít červené,veselé líce.
Rozběhnout se po rozkvetlé louce,
provětrat své prokouřené plíce.
Chtěla bych potkat novou lásku
z rukávu sundat černou pásku,
s někým se smát a užívat,
tak moc bych to chtěla prožívat.
Dostávat dárečky a kytičky,
poslouchat zamilované písničky,
sem tam sladké políbení,
proč z toho vůbec nic není?
Někam zajít pořádně zapařit,
bezstarostně a příjemně se pobavit.
Samé problémy a porážky,
na místo orginálu jen samé náhražky.
Oblečení jen ze samých sekáčů,
není divu že blahem neskáču.
Na krku pár exekucí,
asi mi seberou i těch pár věcí.
Chodím po městě a prohlížím
pod kterým mostem se uložím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)