Ztracená..
Anotace: ...***... A když nebudeš číst, nevadí já se z toho nezhroutím..
Paruky stříbrný....
a střípky vzpomínek...
Vkrádají se do mé hlavy...
Když spím...
Není to snadný,
snažit se zapomenout...
Ale už mě to...
Tolik nesráží na dno....
A když spíš, lásko...
v hlavě mi hučí...
Výkřikyz mého nitra...
Do noci bezhvězdné..
Protože,
v tu chvíli všechny hvězdy...
Ztatí se v dáli,
a jána malou chvíli ztratím se s nimi....
Nemůžu popadnout dech,
a letám na křídlech...
Té,
mrazivé noci...
Až do úsvitu,
jsem pořád vzhůru...
Nekonečná, nevýřečná, nevýznamná,
Malá hvězda...
Na obloze,
marných slibů...
Hledám zbytečně dál,
svojí cestu..k tobě...
Ztrácím se v odrazu zrcadel,
zkouším práh bolesti...
A jako tenrát,
i dnes mě zradí mé slzy...
A proto,
až budeš lásko spát...
Já znovu,
budu se ztrácet...
Ztrácet na obloze,
vzpomínek...
A usínat,
se s vou myšlenkou hříšnou...
*Na tebe*
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: Nola77, Bíša, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, WhiteSkull, Lota
Komentáře (3)
Komentujících (3)