KLIŠTĚ
Nepříjemná záležitost to je,
když nezvaný host do domu vlez.
Na kůži si pěkně hoví a s kámošem se hostí...
Jedno klíště to je teď,ale dvě ?
To k encefalitidě je cesta hned.
Tu sůl,tu mouku...tohle půjčit,
kdo se tu chce družit?
Soused můj novým kamarádem by chtěl být
a já nevím,jak vysvětlit mám,
že introvertem jsem rád.
Měním byt a předměstí...
konfliktům se vyhýbám...
ze zbabělosti utíkám.
Za okny je blízký les,
borelioza zítra nebo dnes?
Zvonek zvoní za dveřmi se sousedka klaní...
...trochu soli,trochu mouky...
Komentáře (0)