OVNO
Anotace: ...nejde to uložit,je to ujeté.
***
Obracíš knedlíky v příšerný poloze /omluva za příšerný/
jeden je ve mně, druhý je nahoře
jak těsto kynuté prohnané troubou
zákvasek pívový nechcípne touhou /omluva za pívový/
bobtná a narůstá zpěněná krev
je cítit huronský hospodský řev
hotovo, jeden knedlík skys /omluva za skys/
s tebou ta chvilka … ty ji máš grátis
jsi můj muž, opora na ovno
až půjdeš na šichtu, já začnu nanovo … za love
/omluva za celou báseň/
***
Přečteno 335x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Zefi, dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik, spare, Simísek, Bíša, Psavec, Zasr. romantik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)