Pijete mi krev a víno
Anotace: ...aby se člověk viděl, nemusí nutně stát před zrcadlem...
Vidím se seshora
Vidím se zezdola
Vidím se skrz
Nevidím nic
Jsem prázdnej
Jak vypitá láhev od vína
Ale když se na mě
Díváš ty
Vidíš člověka čistýho, dobrýho
Jak to víno
Co ostatní vypili
Zejtra láhev se rozbila
Komentáře (0)