Anotace: ... Krásný prodloužený víkend všem a i kdyby v práci, tak ať je co nejvíce "sladký" každý den...
-:))...s tebou je práce, čoko je sladká a život je krásný, říkej si každý den, není ti to jasný, nevadí..., snaž se trošku víc, uvidíš života rub i líc. Jen nedívej se zpátky.
04.11.2009 13:01:00 | strawbery
Děkuji moc a moc...za tolik milých slov...povzbuzení a pohlazení ... i na tu dálku ...
29.09.2009 18:29:00 | toužím.jít.dál
Přeji, aby hořkosti života bylo méně, než sladkosti a sladkostí... mlsat je krásné... .o)
25.09.2009 17:03:00 | labuť