Jako
Jako když se dva milují
bez trocha lásky
zdali pak litují
když uzavřou se sázky
na další život
bez cíle
to pro ten pocit
baječné chvíle
co v lidech dál jen spí
kdo zradí
kdo jen ví
neříkej že to nevadí?
že se asi slepí
kdo to ale zastaví
a pak jen na to odpoví?
když nevadí
že to bylo
vždyť nebylo to jako
Přečteno 304x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, PrinceznaHeliovýchbalonků, Juraj Hrom, bejbyyyy, Jarka, Bíša, Kačka Ranglová, Psavec, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)