Anotace: o současném netu a kráse mateřského jazyka... (nemýlíte se, opravdu je tam pravopys :) a musel jsme se držet, abych to vše neopravil) inspirace? inzerát: hledám může, kterí mě bude mylovat...
Myslím, že toto dílo nevyužilo naplno ten potenciál, který se skrývá v jeho tematice. Asi šlo napsat ještě o trochu břitčeji, nápaditěji a vtipněji (a to i bez toho, aby se to zvrhlo jen v pouhou hahalegraci), ale třeba jsem jenom přehnaně kritický.
25.09.2009 18:29:00 | CorrimsonTom