SNÍT
Anotace: Věnováno všem co mají své sny...*:)(15.10.2008)
SNÍT
Nechte nás snít, přebývat v našich snech.
To jediné nás drží při životě.
My lpíme na svých snech.
Přestaňte usilovat o naší nápravu!!!
Nechceme zapomenout jako vy.
Ref.: Snít, budeme snít navždy!
Snít navždy!
A znova.
Neberte nám naději, toužit v našich snech.
Na tom jediném nám záleží.
My povstaneme za své sny.
Nesnažte se předpovídat naší budoucnost!!!
Nechceme jednat jako vy.
Ref.:
Nezakazujte nám snít, létat v našich snech.
To jediné nás činí šťastnými.
My se rodíme ze svých snů.
Nezasahujte pokaždé do našich životů!!!
Nechceme se vzbudit jako vy.
Ref.:
Ref.2: Stát se součástí snu.
Součástí snu.
Snít navždy.
A znova.
A znova
a navždy...
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: losscar
Komentáře (2)
Komentujících (2)