Psaní na látce
Anotace: ****Obsah knihy nastíňuje hlavní poselství díla, avšak síla tohoto poselství je dána emocemi, které získáme až při samotném čtení celého díla... Tyto emoce činí dílo nesmrtelným***
Sbírka:
Vývoj lásky bez nadsázky
**************************************
Inkoust z plátků rudých růží
rozpíjí se na látce...
Navždy bere její bělost,
píše konec pohádce...
Smutná můžu býti z poskvrněné látky,
která nikdy nebude jako dřív,
na níž napsáno je písmem lásky,
co ostatní mohou vnímat jako hřích...
Znakům na ní rozumím,
znám je dávno z vyprávění...
Avšak jenom obsah knihy slyšet
a potom celé dílo číst,
rozdíl mezitím je stejný
jako vážně existovat
nebo pouze snít...
**************************************
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)