Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: se mi zastesklo..

Vzpomínky mi po tváři tečou
jedna za druhou
myšlenka za myšlenkou
slza za slzou
a já
špatný básník
ve špatném koutě schoulený
nad nima chápavě zakývám hlavou
a nechávám je plynout dál.

To byste pane nečekal
viďte?
Jak vám bude chybět
váš domov
a rodný kraj
Být v chaosu
a rychlém světě
míhajících se obrazů kolem
nikdy nepoznaných
a na druhé straně
nádherný svět vinohradů
radost z každého zrnka hrozna
příroda
Ty
vy
a místo toho
jen vyčítavý pohled do zrcadla
vidící vyčerpanou skleslou tvář
čekající na další
přešlou noc
a přicházející konec.
Autor Larey, 25.09.2009
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se líbí styl jakým píšeš,žádnej špatnej básník rozhodně nejsi ;) ST

04.10.2009 12:57:00 | Lioness

Hele, píšeš tam - já špatný básník. Ani mě to tak nepřijde. Tak piš, barde, piš.

26.09.2009 11:10:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí