Večer s vůní doutníku

Večer s vůní doutníku

Anotace: ...až spolu půjdem nocí

Sbírka: Zhaslé noci

Až se budem vracet
z toho veselého večera
plni vína,smíchu
a kouře z doutníku
Až budem nocí tiše kráčet
až půjdem domů zvesela

Potkáme dámu
jejíž manžel byl
válečný důstojník
a jejíž vrásky jsou jako saharské duny
Při pohledu na nás
vyndá kapesník
(vyšívaný stříbrem září ve světle luny)
a jemně nesouhlasně odkašle
protože hrozně voníme vínem

Loudáme se městem
a padá první listí
(Ty jsi v něm jak v podzimním dešti)
a čekáme zda to někdo zjistí
že opojeni vínem,láskou
a vanilkovým kouřem z doutníku
chceme se svésti
Autor Lioness, 25.09.2009
Přečteno 404x
Tipy 11
Poslední tipující: Madanik, divoska_jaja, Fenceless, Zasr. romantik, Jacob P. Verlaine, CorrimsonTom, Bíša, Kačka Ranglová, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak trosku me to naladilo do 60. let USA... Make love, not war!...Give peace a chance! :-)

04.10.2009 21:05:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel