Křeč
Anotace: Slečna.závist mne poctila spoluprácí na básni.
Mám srostlý obočí
a neumím psát básně
už mi to zase nemočí
a krvácí dásně
píšu si svůj epitaf
a řvoucí Edit Piaf
mě nepřesvědčí
že si každý
z mých řádků zaslouží tečku.
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)