Slovo
Za slovem slovo vyslovit,
se slovy v dobrém vztahu být,
vynechat zbytečné proslovy,
vždyť slova sama nám napoví,
že slovo koná. Je vlastníkem síly,
když mu „se vyslovit“ dovolili,
že uslyšet slovo hladí i pálí
ty, co ho za slovo opravdu vzali.
Že závažnost slova vážně není –
ač je to paradox – k vyslovení.
Chce to se nebát pro slovo jít,
o slovo včas se přihlásit.
Dodržet slovo, slovo dát,
se slovy správně nakládat.
Dík dobré práci s těmi slovy
nebát se, že nás neosloví.
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: bejbyyyy, hašlerka, danav, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, zelená víla, Zefi, Mbonita, Kars, Zambie, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)