zvracim ho v hektolitrech
Anotace: """""""...""""""" --------- IIIII
víno piju z půllitru
po hektolitrech dokud nebliju
dávám si laťku co nejvýš
když už chlastám
víno piju z půllitru
a všichni moji kamarádi taky
ne všichni blijou jako já
šavle do tří metrů
víno bliju do kýblu
což je důvod aby tu byl
a pak když se válim po zemi
tak to všechno rozleju
na kalhotech mám díru
přes prdel šlinc
holeně napadrť
a od cigaret popálené ruce
někde na rozcestí
se koulim po zemi
a že si nazvracim na nohy
je mi fuk
víno piju z půllitru
a taky jak jinak
zvracim ho v hektolitrech do hajzlu
posílám mámě svůj pohled
jako modrý se tvářím
avšak uvnitř jsem rudý
někdy míň někdy víc
nad loukou kde se točil pornofilm
odlétají vlašťovky
za mnou stojí starý dům
bez oken a bez dveří
jak je libo pane mistr
nalejte mi číš
ale výš, výš, nebojte se můj mistře
nebojte se
Komentáře (0)