Anotace: kazdej mame svy klise
nemusis to jen po vecerech septat do polstare :)... i kdyz tichy spolecnik spis nevyzradi zadny tajmenstvi... ale taky neodpovi... divej se do zrcadla a klidne si rikaj... krasna chytra uspesna :) protoze takova si a jestli se kvuli necemu trapis, tak to nedus, tak to bude horsi...
26.09.2009 09:20:00 | stmivani.na.lepsi.casy
vidim v tom to zrcadlo... vidim v tom tu tvar, to telo, tu dusi, ktera tim vsim proplouva a je v tom a zaroven ma dobrej odstup...
paradni
26.09.2009 08:34:00 | Layla.
Taky tak někdy píšu - jakejkoliv text nastříhám do sloupečku a myslím si že je to poezie. ale není.
25.09.2009 22:37:00 | Jožin z Moravy