V šuplíku je ta farma, kde po(d)klady zrají
a své nezastupitelné místo vždycky mají...
Já je mám pro změnu v kapse obalu kytary...
A co, že jsou starý, když cítím se bujarý...
st***
30.09.2009 21:32:00 | rybí prdy
pro krásno je nekdy suplík to nejvhodnejsí místo, nebot' kdyz se clovek navrací z nebe, nikdy se neví, kam padák dopadne...v Tvém suplíku je poklad. ST
29.09.2009 03:00:00 | northcarolina
To čekání a naděje...
v srdci se touha zachvěje,
žena Ti podá ruku svoji,
svět schová se Ti pod závoji...
27.09.2009 10:10:00 | nejsembásník
Přeji ti nebe
bez mráčků
a dlaně hebké
pro lásku
co volají tě
"pojď již miláčku"
26.09.2009 23:31:00 | s.e.n
Já ráda ti otevřu
vrátka do pohádky,
neboj,
já nepošlu tě honem
zpátky...
25.09.2009 23:01:00 | Květka Š.