Lidské vrakoviště

Lidské vrakoviště

Anotace: a já uprostřed něj..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Kus masa bez barvy,
černobílý.
Požírají tělo nenasytné larvy,
plné síly.

Uprostřed trosek bez chutě k žití,
osamělý.
Sešil si ústa hebvábnou nití,
aby jiní pod tíhou slov netrpěli.

V očích uhasl plamen,
dým týrá je k pláči.
Tiše šeptám " ámen ",
a bojím se, že láska se opět do srdce vpáčí.
Autor Satha, 26.09.2009
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel