Píseň noci
Anotace: kratší, depresivní básnička
Vítr klepe
Na dveře
Tvé srdce tepe
Slyším jej
I přes tisíce střepů
Na zemi
A tak tě prosím
"Vrať se mi"
A ty nemluvíš
Rty chladnou
Krev se ztrácí
Hrát s ohněm
Se nevyplácí
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Trauma, E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)