Dlouhých devět let...
Všechno se stalo tak rychle,
pamatuji si na náš začátek.
Učili se abecedu a obsah krychle,
chtěla bych tohle vrátit nazpátek...
Teď jen průšvihy a předtím nevina...
ze začátku jedinci a nyní skupina.
Nejdřív neznámí lidé a nyní přátelé,
ne vše co se stalo bylo veselé...
Ale my to zvládli a šli jsme dál,
táhli za jeden provaz a to všichni společně.
Někdo si myslel, že je král
a bral to celkem nevděčně...
Za chvíli to skončí a každý zůstane sám,
učitelé budou smutnit a ronit slzy.
Myslím, že se bude dokonce stýskat i nám,
bude to za chvíli...bude to brzy...
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Miroslav Možný, Házté, Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)