Let číslo 46.
Anotace: Co se mi letem světem odehrávalo v hlavě
Runaway.
Pozoruji ty létající věcičky,
které se mi ztrácí v oblacích.
Ztrácí se mi jako on..
Trochu v rozpacích.
Rozhlížím se po letišti,
stísněná jak na smetišti,
vím že tu nikde není..
ale můžu snít, né?
Koupím si další caffe latté
a přehrávám si v hlavě vzpomínky..
ona je bárbínka made in Mattel,
nadosah živote.
Sbohem můj pilote..
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Květka Š., hašlerka, Mbonita
Komentáře (0)