Pár slov o lásce
Anotace: jsem "pozitivní" jako vždy.
Chtěl bych
do básně,
jen tak pro radost
(pro tvou i mou)
bez váhání
a bez bázně,
vdechnout
pár slov o lásce.
Aby tě hladily,
když vstáváš
a pak se tiskneš
do kabátu
na cestě do práce,
aby tě těšily,
když máš dlouhou chvíli
a aby tě tížily,
když den
už je skoro v cíli
a ty usínáš
v cizím objetí.
Přečteno 412x
Tipy 34
Poslední tipující: anaH, Roman.Tycka, sinoraLee, Quigleika, obyčejná, drsnosrstej kokršpaněl, KockaEvropska, Kapka, Mademoiselle Drea, Maličká Peťulka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)