bílá holubice mých očí
Anotace: a nejsou modrý, i když jeden čas chtěly být
město utichá pod náporem tmy
neumí se jí moc dobře bránit
jakoby dneska byla těžší
než obvykle
jakoby za to snad nějak mohla i moje sukně
dnešní den je jako všechny,
ale přece není
tichý pokoje s přebytkem milenců,
ale všichni jakoby ztratili schopnost dýchat
ztrhaný záclony bez viny
a to se obviňovaly za nás
studený ruce se pod peřinou neohřejou
a kamery vypli
pouliční lampy v utajení
už to nejsem já,
už to nejste vy
a znovu
první hvězda
a poslední sklenička
pořád hledáme půvab
v našich pomatených říších,
kouř se ztrácí jako myšlenky
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zefi
Komentáře (0)