Anotace: a tak rozevři dlaň..
rukodělná...hezky vnímáš,máš krásnou duši
Rozevři dlaň
vločka dopadla na ni
kousek nebe co chladí...
Vydařený rok 2022 plný doteků a citu.
31.12.2021 19:16:54 | Danger
Krásnou ódu pěješ na dlaň,
plnou jemných lásky citů...
Pod dlaní, ó, srdce, zaplaň!
Vybarvi se do skicy! tu!
Rozhoupej se žhavý zvone,
rozezvoň se pod mou dlaní!
Dokud zvoníš, neutone...
¨ ¨ ¨ ¨ ...Láska zmírá, až když raníš...
05.10.2009 17:22:00 | Špáďa
je v tom toľko nehy, že musím rýchlo z tejto básne utiecť bo ma pohltí
-st
27.09.2009 00:20:00 | Juraj Hrom
Jó, když dlaně mluví, to se člověk dozví věcí ...
(zeptejte se jedný utajený, ještě teď mě brní hlava, a to jsem na ni sáhnul jen jednou)
26.09.2009 22:40:00 | Zasr. romantik