Calvados
Kdyz temné stíny přerostou
a minulost zas kolem obchází.
Tma prohlásí se kuzelnou,
jak najít cestu z nesnází ?
Sladké plody z Normandie,
ať už zazní vaše symfonie.
Když mám všeho dost,
života až po krk,
přineste Calvados !
Vím jak zapít smutek !
Sladké plody z Normandie,
podmanivá je vaše melodie.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)