Když vidíš nic
Anotace: ...no to není o "úspěchu", ale ve spěchu si poplakat.. na jak tady to není snadné.. jen tak pro duši moji:)no tak mě nakopni)
Típneš cigraretu
jako větu
a jdeš
do větru
(jak snadné to je)
Odepiš
čísla
v účetnictví
a slova to jistí
že nejde
o podvod
Chceme si být jisti
nenávistí
na postřeh
a není vhod
Změň práci, profesi, sebe
jo zebe
a říkáš
"nelze to"
hrdosti víc
což si nejsi jist
a tak
do nebe
křičíš
prázdný list..
Opravdu??
mám plan, velká
daň
a nanečisto
nejde
žít
tak podej mi list papíru
a já na míru
napíši
že jiná nebudu...
(promiňte přátelé, vždy není vše jasně modré..a veselé)
a žít v bludu
a ptát se
budu
kdo to stvořil
tu obludu??
(mír..no tak ne..co bude?? a my tu nebudeme..)
Méně je více
říkám si
a tak zhasni
den..
a já tu jsem
a
vírou obklopena
a žádná změna
ani vina
snad budu vykoupena
snem
(jejda, tak střídmě a divně veršovat)
jenže
já
se mám
ještě na co
ptát..
vykoupena
lží??
a to se asi vidíš
víš
Přečteno 302x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Agniezka, Bíša, enigman, Psavec, Juraj Hrom, Házté, Zasr. romantik, Mbonita
Komentáře (7)
Komentujících (7)