Li,
tahle je moc krásná
vytiskl jsem ji
a dal na stůl
čiší z Tebe
takový zvláštní klid
a líbí se mi
že dáš okolo myšlenky
dostatečný prostor
člověk se pak může začíst
ještě víc...
:-)
03.10.2018 22:22:45 | piťura
Coo? Dal sis mě na stůl?
Děkuji, tahle je psaná s takovým smířením a klidem, asi máš pravdu..
05.10.2018 19:23:42 | Lioness