Tiše..
Hlasitě zníš
v tichu
trávy
Křičíš líbezně
jak beze mě
chceš žít
Objala jsem strom
dal mi sílu
a dlaň
a víru
pro tu daň
ztrácím tě , ztrácím
a dlaň
hrubou mám
šat mám
k ránu
chuť je kyselá
co nadělá
výčitky, touhy, sny..
a tak dej pokyn
a já ty sny
neztratím
utíkej
zpátky
a na ty hrátky
si najdeme čas
a bez oprátky
odejdem
za tím snem..
slova zloby,
mě nebolí..
paraboly
se utkaly...
více citu
bez soucitu
mám
a lásku
potkám
přiměřeně
ale na bolest
není čas..
sbohem
a s dluhem
setkáme se
zas
já musím
jít
neztrácet čas
v ten čas
lásku
potkám
ve správný čas...
a vem to ďas
jo
mám to v plánu
možná
ale
bez
přikras
budeš
mě chtít
...................
Přečteno 357x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, kroužek, Paulín, Juraj Hrom, René Vulkán, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)