Už jen nealko!
Anotace: po příjemném večeru a noci, ještě příjemnější následující den...
Vstávám těsně před obědem
Tělo prostoupené jedem
Celý svět se se mnou točí
A mám zakrvené oči
Každý pohyb jde jen ztěžka
Asi umřu během dneška
Hlava se mi rozskočí
Žaludek se otočí
Den strávený pohodově
Vedle mísy záchodové
A s obkladem na čele
Belhám se do postele
Vím jen jedno
Nikdy víc
Nebudu pít vůbec nic!
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Trauma, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)